Mind hacking programma’s

Praktische trainingen die jouw gezondheid en geluk snel verbeteren

We helpen mensen en organisaties om gezondheid, vitaliteit, weerbaarheid en geluk te vergroten. Hack je brein om het beste uit jezelf te halen en creëer een mindset die jou de weg wijst naar jouw ideale toekomst. Follow us down the rabbit hole!

Mind Essentials™

Dé must-have tools voor een gezond & gelukkig leven

Training waarin je werkt aan verhogen van ontspanning, vitaliteit en gezondheid. Je leert ‘the monkey mind’ te overstijgen en een mindset te creëren waarin je echt tot je recht komt. Je leert mind maps te gebruiken om jouw ideale toekomst vorm te geven. Je leert je onbewuste brein te herprogrammeren, jezelf te overstijgen en je DNA een nieuw signaal te sturen. Een must voor iedereen die een stap vooruit wil in het leven.

Live, in-company of online te volgen.

Lees meer

Hack Your Mind

Introductie workshop

Wil je fitter en effectiever worden? Wil je mentaal en lichamelijk sterker worden? Heb je een boost nodig? Of wil je gewoon leren mediteren en mind hacken? We leren je snel jezelf naar the next level te krijgen.

Live, in-company en online te volgen.

Lees meer

Thrive Academy ™

Subscription based learning

Het beste resultaat is blijvend resultaat. De deelnemers van Thrive Academy worden begeleid om elke dag het meeste uit zichzelf te halen. Zo is jouw organisatie een great place to be!

In-company of online te volgen.

Lees meer
beoordeling liverewired mind hacking mindfulness meditatie

Gemiddelde score

accenture be at your best month liverewired mind hacking meditation mindfulness

Beste Training

Accenture Be At Your Best Month 

500⁺

Enthousiaste deelnemers

“Ik raad zijn trainingen voor elke organisatie aan. Het heeft grote impact op o.a. productiviteit, verzuim, de manier van communiceren en commitment van medewerkers. Het is eigenlijk een gemiste kans om deze aanpak niet in te zetten!”

Eduard Schaepman, CEO Tribes Inspiring Workplaces

“Door mijn zware hersenletsel was ik eigenlijk niet gelukkig.  Maar nu heb ik geen pijn meer! Ik heb geen peesontstekingen en oogontstekingen meer. De pijn van mijn artrose is ook weg. Ik ben weer echt gelukkig en tevreden. Ik heb het gevoel dat ik weer leef en dit is echt fantastisch.”
Bianca Spros-Blankendaal
 
“Ik ben nog meer bewust van mijn eigen gedrag, dat van anderen en hoe daarmee om te gaan. Mediteren geeft me elke keer weer meer concentratie en daardoor ook resultaat. De training van Bart zou op iedere Hogeschool/ Universiteit moeten worden gegeven.”
Robert Schulze, co-founder Growth Factory
Terug naar overzicht

Vragen? Wij nemen graag contact met je op!

    © 2018 liveRewired | All rights reserved
    © 2018 liveRewired | All rights reserved
    © 2018 liveRewired | All rights reserved