meditatie mindfulness mind hacking liverewired robert schulze

Deze training zou op iedere universiteit moeten worden gegeven

“k ben na de training van Bart voor mijn gevoel nog meer bewust van mijn eigen gedrag, dat van anderen en hoe daarmee om te gaan. Als ik me nu onrustig voel trek ik me terug en ga ik even mediteren. Dit geeft me daarna toch elke keer weer meer concentratie en daardoor ook resultaat.
De training heeft me ook dingen geleerd over hoe de hersenen werken, dit sluit goed aan bij alles wat ik als business coach, lees bij ondernemers toepas. Ik kan de training van LiveRewired aan iedere professional en ondernemer aanraden.
Het is eigenlijk bijzonder dat we zo weinig weten over ons belangrijkste instrument. De training van Bart zou op iedere Hogeschool/ Universiteit moeten worden gegeven.”
Robert Schulze, co-founder Growth Factory

Effect op hersenletsel en pijnklachten

“Door mijn zware hersenletsel was ik eigenlijk niet gelukkig. Ik heb rechts een verlamming van 75% en links van 25%. Maar nu kan ik makkelijker de trap opkomen en twee keer per dag naar de winkel. Ik ben dan wel moe en heb door mijn verlamming hierbij wel mijn rollator nodig. Dit was voorheen niet mogelijk.
En het allerbelangrijkste: Ik heb geen pijn meer! Ik heb geen peesontstekingen meer, geen oogontstekingen meer en geen last meer van mijn artrose. En ik ben weer echt gelukkig en tevreden.
Tevens alles wat ik in de mindmap heb gezet is uit gekomen. Ik heb het gevoel dat ik weer leef en kan meer en ook makkelijker dingen naast me neer leggen. En dit is echt fantastisch.”
Bianca Spros-Blankendaal
bianca_blankendaal_liverewired_mindhacking_meditatie_mindfulness
frans glazener meditatie mindfulness liverewired

Dat het bij mij werkt is bewijs genoeg

“Ik was altijd zeer terughoudend met dit soort “zweverige” dingen maar deze aanpak is echt anders. Dat het bij mij werkt is het bewijs dat het inderdaad werkt – ik ging er zeer sceptisch in maar ben nu overtuigd. Het is nu een dagelijkse bezigheid geworden die mij rust en energie heeft gebracht. Pijn is nog niet echt minder geworden maar ik blijf er aan werken want het gaat lukken.”
Frans Glazener, docent Rotterdam Business School

Meer vertrouwen en rust

“Door de training heb ik veel verschillende inzichten gekregen, bijvoorbeeld hoeveel je (on)bewust over en tegen jezelf zegt en wat dit met je kan doen. Ik merk dat ik meer vertrouwen en rust vind in mijzelf en mijn omgeving. Ik denk dat het mediteren nog meer effect op mijn leven kan hebben, wanneer ik het nog beter weet te integreren.”
Inge Bird – Wouters, eigenares By Birdie Photography
inge bird wouters meditatie mindfulness liverewired

Een gemiste kans om het niet doen

“De meditatie sessies met Bart waren verrassend nuchter, inspirerend, praktisch en effectief. Ik merkte al gauw dat ik beter in mijn vel zat en ik ben op een andere manier in het leven gaan staan. Ik raad zijn meditatie trainingen voor elke organisatie aan om de bedrijfscultuur te laten bloeien en effectiever te maken. Het heeft grote impact op o.a. productiviteit, verzuim, de manier van communiceren en commitment van medewerkers.
Het is eigenlijk een gemiste kans om deze aanpak niet in te zetten!”

Eduard Schaepman, CEO Tribes Inspiring Workplaces

Minder stress

“Meditatie heeft Marie-Stella-Maris enorm geholpen bewuster te worden. Wij zijn een jong team, waarbij het fijn is handvatten te krijgen om beter om te gaan met stress of situaties die je uit je evenwicht brengen.

De meditatie training is verdiepend en wetenschappelijk, waardoor het makkelijker wordt te begrijpen wat er in je lichaam en brein gebeurt. Het heeft er bij ons toe geleid dat iedereen bewuster is. We mediteren nu regelmatig tijdens het werk.

Het was juist ontzettend inspirerend om dit met collega’s onder elkaar te doen en elkaar te stimuleren.”

Claire Schrama, HR Manager, Marie-Stella-Maris

Meditatie is niet voor watjes

“Onderzoek toont aan dat medewerkers die goed in hun vel zitten, happy zijn. Gelukkige medewerkers zijn minder ziek, hebben meer energie en zijn actiever. Tegelijkertijd blijkt dat mensen die goed in hun vel zitten sneller hun talenten ontdekken, met ideeën komen en relaties aangaan. Enorm waardevol dus voor werkgevers.

De toegevoegde waarde van ‘mind hacking’ – meditatie technieken was mij nog onbekend, totdat Bart mij een wetenschappelijke onderbouwing gaf en vooral triggerde met de uitspraak: ‘Meditatie is niet voor watjes’. Ik onderwierp mij aan zijn sessie en het gaf mij daadwerkelijk een mentale boost voor de rest van de werkdag. Ook ik ben nu overtuigd!”

Sander Bon, Manager New Business, D&B Facility Group