Meet the hackers

Bart Heijting, Msc.

Chief Brain Hacker

Bart Heijting is docent fysiotherapie bij Fontys Eindhoven. Hij heef een Master in Algemene Sociale Wetenschappen (Universiteit Utrecht) en Klinische Gezondheidswetenschappen (UMC Utrecht) en ruim 15 jaar ervaring met trainen en begeleiden van veranderingsprocessen.

Stijn Nuyttens, DC.

Brain Hacker

Stijn Nuyttens is sinds 2002 werkzaam als chiropractor en heeft jarenlang ervaring met mindfulness en meditatie. Vanuit deze achtergrond weet hij de body-mind connection zeer toegankelijk en praktisch toepasbaar te maken voor iedereen.

Jan Heijting, MDM.

Consultant

Jan Heijting is een award winning design strategist en user researcher met 15 jaar ervaring in consultancy bij blue chip organisaties. Tevens traint hij NLP practitioners. Hij heeft een passie voor het combineren van zijn achtergronden in design en NLP om mensen te helpen hun doelen te verwezenlijken.

Anonymous

Brain Hacktivist

Ben jij de brain hacker die ons team komt versterken? We zijn altijd op zoek naar interessante samenwerkingen. Neem contact met ons op als je denkt iets moois bij te kunnen dragen.

Ons DNA

LiveRewired is een startup van een groep innovatieve zorg- en designprofessionals met wortels in de wetenschap en persoonlijke ontwikkeling. Ontstaan uit een passie om het geestelijke en lichamelijke welzijn van mensen te verbeteren en meditatie een nieuwe praktische toepassing te geven in het dagelijkse leven. Een no-nonsense aanpak waar iedereen tot zijn recht komt.

Wij zien meditatie en neural self-hacking als de ultieme life hack en we helpen jou graag dit te ervaren.

Eenvoud
Eye-opening
Empowering
Wetenschappelijk
Haal ons naar je organisatie
Volg zelf een training

We werken samen met

Happify your mailbox